İletişim Özet:

Pbx 0380 524 03 63

E-posta info@ozartmakina.com

Proje Bazlı Yedek Parça Üretimi
0 +
Dışa Bağımlılığı Azaltacak Parça Üretimi
0 +
Hortum Üretimi
0 km

İşini Seven Büyük Bir Ekibiz!İşini severek yapan, mesleğine saygı duyan insanlar nerede olurlarsa olsun her zaman fark yaratırlar !

Firmamız 2012 yılının başında özkanlar hidrolik isminde hidrolik pnömatik sektöründe tam hizmet ve eksiksiz çözüm anlayışla yola çıkmıştır. Hizmetlerine Özart Makina San. Tic. Ltd. Şti.  ismi ile devam etmektedir.

Müşterilerimizin sorunlarına onlarla birlikte çözüm bulmak en temel farklılığımızdır. Özart Makina 10 yılı aşan deneyimli kadrosuyla hidrolik ve pnömatik sistemler konusunda ihtiyaçları belirlemekten başlayarak sistemi anlayıp projelendirmek, imal etmek, saha montajını yapmak ve devreye almak işlerinin tamamını tek elden çözebilmektedir.

Hidrolik sistemlerle ilgili hidrolik silindir, hidrolik güç ünitesi, sıvı yağlama üniteleri, hidrolik valf blokları ve özel makinaları tasarlayıp kendi atölyesinde üretmektedir. Sektörümüzün alışkanlığı olan al-sat yöntemi yerine daha zor bir yol seçerek proje ve imalat yolundan yürümektedir. Böylece daha esnek, daha hızlı ve kalıcı çözümler üretmek Özart Makinanın diğer farklılığıdır. 

Özart MakinaHer geçen gün büyüyen ekibimize katılmak için başvuru yapabilirsiniz.

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Bir sorununuz varsa, ekibimiz bunu çözmeye hazır.

Diğer iletişim yöntemleri için tıklayınız.